Skip to content

Meer info

De Herikon

‘Eerste Stappen van Geloof’ wordt uitgegeven door stichting De Herikon in Putten. Het doel van De Herikon is discipelen van Jezus Christus te maken, hen te trainen en kerken te sterken.

Jaarlijks organiseren wij diverse kinder- en tienerkampen (zomers) en weekenden, conferenties en trainingsdagen. Daarnaast geven wij (les)materialen uit en bieden trainingen aan op het gebied van zondagschool en geloofsopvoeding. De Herikon bestaat sinds 1950 en heeft een eigen terrein in Putten. De Herikon staat voor ‘De HERe Is KONing’ (Psalm 93:1 NBG).

Meer informatie over stichting De Herikon, als ook waar we voor staan (Wat geloven wij), vind je op www.deherikon.nl.

BCM International

De Herikon is een interkerkelijke en evangelische organisatie, aangesloten bij de internationale zendingsorganisatie BCM international. BCM kent circa 850 zendelingen, werkzaam in meer dan 50 landen. In Europa vindt u BCM in Schotland, Noord-Ierland, Ierland, Engeland, Nederland, Italië, Frankrijk, Duitsland, Oekraïne, Hongarije, Spanje, Polen, Rusland en Portugal.

Meer informatie over BCM international vind je op www.bcmintl.org.

Eerste Stappen van Geloof - geschiedenis

(tekst over achtergrond info schrijfster etc. volgt)

Voetstappen van Geloof

‘Voetstappen van Geloof’ is lesmateriaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (basisschool, groep 3 tot en met 8). Met ‘Voetstappen van Geloof’ kun je kinderen vertellen over het hele plan van God, van Genesis tot en met Openbaring. De vier delen Oude Testament zijn sinds 2012 beschikbaar en de vier delen Nieuwe Testament zijn sinds 2013 beschikbaar.

Het is beproefd onderwijsmateriaal dat al jaren in tientallen landen met veel zegen gebruikt wordt.

Voor meer informatie alsook (toekomstige) kortingsakties: zie www.voetstappenvangeloof.nl